کلاهبرداری سایبری یک میلیارد تومانی

کلاهبرداری سایبری یک میلیارد تومانی

عنوان این خبر عبارتست از: کلاهبرداری سایبری یک میلیارد تومانی. تا پایان این خبر با ما همراه باشید.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی جرایم رایانه ای، می توانید با وکیل سایبری در ارتباط باشید.

دستگیری کلاهبردار سایبری یک میلیاردی

به گزارش خبرگزاری دادپویان، رئیس اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی که با اپلیکیشن رسیدساز جعلی اقدام به کلاهبرداری از تعدادی از شهروندان کرده بود خبر داد. 

سرگرد محمدحسین متذکر، رئیس اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتای تهران بزرگ در اشاره به دستگیری این کلاهبردار سایبری اظهار کرد: یکی از شیوه‌های کلاهبرداری در فضای مجازی استفاده از نرم‌ افزارهای ساخت رسید جعلی است و توصیه ما به شهروندان عزیز این است که به این روش تقلبی توجه کنند و فریب این قبیل اشخاص را نخورند.

وی افزود: همچنین توصیه دیگر ما به شهروندان این است که کالاهای با ارزش مثل طلا، تجهیزات رایانه‌ای، تلفن همراه و… را در پلتفرم‌های آگهی‌ رسان قرار ندهند یا اگر هم این کار را می‌کنند، تا زمانی که مبلغ به حساب واریز نشده و از اصالت پول دریافتی اطمینان حاصل نکردند، نسبت به ارائه کالا اقدام نکنند.

کلاهبرداری سایبری یک میلیارد تومانی

رئیس اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتای تهران بزرگ با اعلام این مسئله که در پرونده این کلاهبردار تا کنون بیش از ۳۰ مال باخته، شکایت خود را به ثبت رسانده‌اند، درخصوص میزان ریالی این کلاهبرداری عنوان کرد:

این فرد که به دنبال فریب شهروندان بوده کالاهای مختلفی که آگهی شده را انتخاب می‌کرده و فقط در یک حوزه کار نمی‌کرده و این کالاها هرکدام قیمت‌ها متفاوتی داشتند، اگر چه خودش کالاها را با رقم پایین‌تر می‌فروخته است، با این وجود ضرری که این کلاهبردار به شهروندان وارد کرده چیزی در حدود یک میلیارد تومان است.

سرگرد متذکر اضافه کرد: شهروندان باید نسبت به احراز هویت شخص دریافت‌ کننده کالا اقدام کنند. چون محل خرید و فروش در فضا مجازی است، افراد می‌توانند با هویت‌های مجازی شهروندان را فریب بدهند.

به جز این در زمان دریافت رسید هم ممکن است خریدار عنوان کند که چون رقم جابجایی بالاتر از حد مجاز کارت به کارت است، انتقال بانکی با روش‌های ساتنا یا پایا، صورت می‌گیرد، ولی مردم باید قبل از تحویل کالا حتما صبر کنند که این تراکنش بانکی به حسابشان واریز شود و تنها به رویت یک رسید بسنده نکنند. 

وی خاطرنشان کرد: اخیرا نرم‌افزارهای رسیدساز زیادی در فضای مجازی در دسترس کلاهبرداران سایبری قرار گرفته و همچنین ربات‌هایی هستند که مشخصات دارنده حساب را همزمان استعلام می‌کنند و در رسیدهای جعلی درج می‌کنند.

به همین دلیل ایمن‌ترین و منطقی‌ترین راه حل این است که افرادی که قصد فروش کالایی را دارند تحویل آنی نداشته باشند و متناسب با زمان تسویه وجه اقدام به تحویل کالا کنند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند.

کانال اخبار حقوقی دادپویان، پوشش دهنده آخرین اخبار حقوقی و قضایی شامل اخبار حقوقی، اخبار جنایی، اخبار کیفری، اخبار قضایی، آزمون های استخدامی و ثبت نامی در سراسر ایران میباشد.

مطلب پیشنهادی

جرایم کپی کارت های بانکی و طرح پلیس فتا

جرایم کپی کارت های بانکی و طرح پلیس فتا

جرایم کپی کارت های بانکی و طرح پلیس فتا عنوان این خبر عبارتست از: جرایم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *