نشان دار کردن مالیات ها و آیین نامه اجرایی آن

نشان دار کردن مالیات ها و آیین نامه اجرایی آن

عنوان این خبر عبارتست از: نشان دار کردن مالیات ها و آیین نامه اجرایی آن. تا پایان این خبر با ما همراه باشید.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی در مورد قوانین و مصوبات می توانید با وکیل حقوقی در ارتباط باشید.

مواد مالیات ها و آیین نامه اجرایی آن

به گزارش خبرگزاری دادپویان، هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۴/۱۰ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در اجرای بند (۳-۲) تصویب نامه شماره ۶۲۴۹۹/۲۴۶۶۰ هـ مورخ ۱۴۰۳/۲/۱۶، آیین نامه اجرایی نشان دار کردن مالیات ها را به شرح زیر تصویب کرد: 

ماده ۱- سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان امور مالیاتی کشور) و در چهارچوب این آیین نامه سازوکار مناسب برای تخصیص یک درصد (۱%) از کلیه درآمدهای مالیاتی به طرح های تملک دارایی های سرمایه ای اولویت دار موضوع ماده (۲) این آیین نامه را حسب انتخاب مودیان مالیاتی فراهم آورند.

ماده ۲- سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است با رعایت تبصره های موضوع این ماده تا پایان پانزدهم اردیبهشت ماه هر سال فهرستی از طرح (پروژه) هایی که امکان خاتمه یافتن آنها تا پایان همان سال وجود دارد و طرح های اولویت دار هر استان را به همراه سقف تخصیص اعتبار مورد نیاز در همان سال برای هر طرح (پروژه) به همراه اطلاعات طرح (پروژه) (شامل عنوان، دستگاه اجرایی و محل استقرار) به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام نماید.

نشان دار کردن مالیات ها و آیین نامه اجرایی آن

تبصره ۱- سهم تخصیص از درآمدهای موضوع ماده (۱) این آیین نامه برای مجموع طرح (پروژه) های هر استان توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، بر اساس سهم استان از کل وصولی های پرونده های مشمول تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات های مستقیم سال گذشته که گزارش آن در ابتدای هر سال توسط سازمان امور مالیاتی کشور ارائه خواهد شد، در نظر گرفته می شود، استان تهران از شمول محاسبات مربوط به تخصیص این تبصره مستثنی خواهد بود و وصولی و سهم تخصیص موضوع این تبصره برای آن با ضریب یک دهم (۰/۱) محاسبه می شود. مانده وصولی مالیات استان تهران با تعیین سازمان برنامه و بودجه کشور به سهم استان های کم برخوردار اضافه میگردد.

تبصره ۲- صرفا طرح (پروژه) های خاتمه یافته اولویت دار از نوع احداث، توسعه و تجهیز (دارای مجوز موضوع ماده (۲۳) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب (۱۳۹۳) که با تخصیص کامل بودجه از محل درآمدهای موضوع این آیین نامه، امکان خاتمه یافتن آنها تا پایان همان سال وجود داشته باشد با اولویت طرح های دارای حداکثر منافع عمومی در استان از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور انتخاب و اعلام می شوند.

ماده ۳- کلیه مؤدیان مشمول تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات های مستقیم می توانند پیشنهاد تخصیص مالیات پرداختی خود را به طرح های موضوع این آیین نامه ارائه دهند.

ماده ۴- سازمان امور مالیاتی کشور موظف است بستر لازم برای انتخاب طرح های مورد نظر مودیان از میان فهرست موضوع ماده (۲) این آیین نامه و ثبت مالیات قابل پرداخت توسط مودیان به صورت سامانه ای (سیستمی) را فراهم آورد و عنوان هر طرح (پروژه) را پس از تامین منابع آن تا سقف میزان تخصیص موضوع ماده (۲) این آیین نامه، از فهرست طرح (پروژه) های قابل انتخاب مودیان خارج نموده و گزارش مجموع مالیات های پرداختی هر یک از مودیان به تفکیک هر یک از طرح (پروژه) ها در هر ماه را حداکثر تا پانزدهم ماه بعد برای سازمان برنامه و بودجه کشور و خزانه داری کل کشور ارسال نماید.

ماده ۵- چنانچه مجموع مبلغ تخصیص یافته از محل منابعی که توسط مودیان مالیاتی به این طرح ها تزریق میشود کمتر از سقف مذکور در ماده (۱) این آیین نامه باشد، باقی مانده منابع (تا یک درصد (۱%) از مالیات های پرداختی) توسط سازمان برنامه و بودجه کشور به طرح های باقی مانده موضوع ماده (۲) این آیین نامه و یا سایر طرح های پیشنهادی سازمان برنامه و بودجه کشور با رعایت ضوابط ماده (۲) این آیین نامه تخصیص خواهد یافت.

ماده ۶- اعتبارات موضوع این آیین نامه در چهارچوب بند (د) ماده (۲۸) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) مصوب ۱۳۹۳ پس از گردش خزانه داری کل کشور در حدود ابلاغ و تخصیص اعتبار با رعایت ماده (۳۰) قانون برنامه بودجه کل کشور مصوب ۱۳۵۱، قابل تعهد، پرداخت و هزینه است. سازمان برنامه و بودجه مکلف است حداکثر یک ماه پس از اعلام کتبی درآمد وصولی و فهرست طرح (پروژه) های منتخب مودیان مالیاتی توسط سازمان امور مالیاتی کشور به آن سازمان نسبت به ابلاغ و تخصیص اعتبار اقدام نماید.

ماده ۷- سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است حداکثر تا (۱۵) روز پس از تخصیص مبالغ، گزارش منابع تخصیص یافته به هر یک از طرح ها (پروژه) های مشمول را جهت انتشار عمومی به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام نماید.

ماده ۸- سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است امکان اعلام عمومی نام اشخاص پرداخت کننده مالیات را فراهم نماید.

محمد مخبر معاون اول رییس جمهور

خبرگزاری حقوقی دادپویان، پوشش دهنده آخرین اخبار حقوقی و قضایی شامل اخبار حقوقی، اخبار جنایی، اخبار کیفری، اخبار قضایی، آزمون های استخدامی و ثبت نامی در سراسر ایران میباشد.

مطلب پیشنهادی

قتل یاسمین رحمتی استاد سنتور

قتل یاسمین رحمتی استاد سنتور

قتل یاسمین رحمتی استاد سنتور عنوان این خبر عبارتست از: قتل یاسمین رحمتی استاد سنتور. …

2 دیدگاه

  1. اگر مالیات های همه مشاغل سر انصاف باشد و خرج خود کشور شود غمی نیست ولی آدم چیز هایی میبیند که در اینجا قابل توصیف نیست انشالله که درست بشه همه چیز و مسئولین کمی بیشتر به فکر باشند و جلوی فسادها گرفته شود

  2. این مالیات هم شده داستان برای ما هر روز باید چک کنیم ببینیم چقدر باید مالیات بدیم خسته شدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *